Новини

«Буковина» в гостях поступилася ФК «Оболонь-Бровар-2»

Усі голи матчу забивали з пенальті.

Фото Володимира Мунятна

4 серпня у Бучі Київської області ФСК «Буковина» зіграв матч 2 туру Другої ліги (група «А»). Чернівецька футбольна команда протистояла ФК «Оболонь-Бровар-2».

Якщо порівняти з матчем 1 туру з ФК «Ужгород», у складі чернівецької команди сталися певні зміни. Місце у воротах замість Марка Медведєва зайняв Роман Чопко. З перших хвилин на поле також вийшли Даніел Раулюк та Андрій Понєдєльнік. Про це повідомляє офіційний сайт ФСК «Буковина».

М’яч у воротах чернівчан опинився вже на 5-ій хвилині. Володимир Ткач навішував із правого флангу, а м’яч влучив у Даніела Раулюка – арбітр вирішив, що в руку та призначив пенальті. Захисник господарів Валерій Степаненко зумів переграти Романа Чопка.

Гравцям чернівецької команди вдалося зрівняти результат. На 70-ій хвилині гри Нікіта Глошардін заблокував у штрафному майданчику «Оболоні-Бровара-2» Олександра Жумигу. Одинадцятиметровий удар вдало виконав Василь Палагнюк.

Читайте також: Повернутися додому. Інтерв’ю з новим головним тренером «Буковини» Андрієм Мельничуком

Проте згодом м’яч вдруге опинився у воротах Романа Чопка. На 77-ій хвилині матчу у штрафний майданчик «Буковини» ввійшов Дмитро Касімов, який у боротьбі з Віталієм Полянським опинився на газоні. Рефері призначив у ворота «Буковини» другий пенальті, який знову реалізував Валерій Степаненко.

Чернівецька команда поступилася з рахунком 1:2. В активі «Буковини» поки немає жодного очка, однак прогрес у грі вже помітний.

«Зараз важко робити якісь висновки. Хотілося би виокремити бажання та амбіції своєї команди, яка прагнула досягти позитивного результату. Ми на правильному шляху. Будемо робити висновки та рухатимемося далі», – сказав на післяматчевій пресконференції головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук.

Склади команд:

«Оболонь Бровар – 2»: Іван Тюрін (Володимир Коломієць, 65), Костянтин Коваленко, Максим Потопальський, Нікіта Глошардін, Валерій Степаненко, Ярослав Гурмак (Марлен Чобанов, 83), Денис Островський (Антон Рафальський, 68), Владислав Улянченко (Артур Аракелян, 67), Дмитро Касімов, Алекс Чідомере (Дмитро Сичевський, 60), Володимир Ткач.

Запасні: Максим Дьогтяр, Ярослав Дишкант, Іван Чистяк, Єгор Грабовський, Денис Лаврієнко, Артем Деревяго.

Старший тренер – Олег Мазуренко.

«Буковина»: Роман Чопко, Віталій Полянський, Даніел Раулюк, Євген Сантрапинських, Ігор  Крашневський, Іван Азаренко, Олександр Жумига (Александру-Васілє Мунтян, 86), Тарас Сивка (Владислав Жениленко, 63), Ладік Мєлконян, Андрій Понєдєльнік, Василь Палагнюк.

Запасні: Марк Медведєв, Валентин Рудич, Андрій Шишигін.

Головний тренер – Андрій Мельничук.

Голи: Валерій Степаненко (5,77 – обидва з пенальті) – Василь Палагнюк (70, з пенальті). 

 

 

Коментарі