Афіша, Новини

БУР talks. Чернівчан запрошують на зустріч з активістами-змінотворцями

Під час заходу можна буде поспілкуватися з Артемом Жуком, Андрієм Тужиковим та Олегом Туданом.

Фото «Шпальти»

У четвер, 1 серпня, о 20:00 у дворику Українського народного дому (вулиця Якоба фон Петровича, 2) відбудеться зустріч із чернівецькими активістами-змінотворцями. Захід організовує «Резиденція молоді» та фундація «Будуємо Україну разом» (БУР).

«Ви точно чули про цих людей. Ви бачили, як вони гуляли містом, тримали келих у барі та давали інтерв’ю локальним і не тільки медіа. Це тріо – рушії активізму в Чернівцях, генератори ідей та незламні духом особистості», – йдеться в анонсі події.

У заході візьмуть участь:

– Відомий місцевий активіст, директор МКП «Центр стерилізації тварин» Артем Жук. Він розповість про вічний fight – «Громадський активіст VS бюрократія».

– Письменник та громадський діяч, голова ГО «Лабораторія культурних досліджень» Андрій Тужиков. Тема його виступу – «Грантожери: міфи та реальність».

– Журналіст ТСН, в минулому – автор музичних та літературних рецензій Олег Тудан. Він даватиме поради про те, як вижити у Фейк віледжі.

Вхід вільний.

Нагадаємо, за ініціативи БУРу у Чернівцях на вулиці Адама Міцкевича малюють новий мурал. Крім того, волонтери БУРу ремонтують помешкання двох багатодітних сімей – Анжели Рудик та В’ячеслава Гулковського. Також вони розпочали капітальний ремонт нового молодіжного центру Чернівців «Резиденція молоді» на вулиці Головній, 41.

 

Коментарі