Новини

Чернівецький стронгмен просить небайдужих допомогти поїхати на турнір у США

Щоб узяти участь в «Арнольд Класік-2020», Олександру Кочергіну потрібно 5 тисяч доларів.

Чернівецький силач Олександр Кочергін звернувся до буковинців із проханням допомогти поїхати на одні з найпрестижніших змагань світу – «Арнольд Класік» зі стронгмену серед аматорів. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці. На початку цього року Олександр уже представляв Україну на цьому турнірі, що проходить у США. Тоді богатир посів 8 місце з 40 учасників.

Читайте також: Чернівецький силач Олександр Кочергін за три дні переміг на трьох турнірах

Наступний турнір відбудеться з 1 по 3 березня 2020 року, але участь у ньому – недешеве задоволення. Підготовка, харчування, переліт та проживання коштуватимуть близько 5 тисяч доларів США.

«Це один із найпрестижніших турнірів світу, куди з’їжджаються найкращі стронгмени, і мені також хочеться побудувати хорошу спортивну кар’єру. Звернувся по допомогу до небайдужих людей, тому що втомився ходити до меценатів і депутатів – у них навіть снігу взимку не допросишся», – розповів у коментарі «Шпальті» Олександр Кочергін.

Гроші потрібно зібрати до 30 вересня 2019 року для того, щоб знати, чи починати Олександру підготовку, чи ні. Якщо стронгмен збере не всю суму, то обіцяє віддати кошти на благодійність чи на лікування хворих.

Вам буде цікаво: Найсильніші богатирі змагалися у Чернівцях за Кубок Буковини зі стронгмену. Фото

Картка для перахування коштів у ПриватБанку:

4149 4390 1169 0892

Кочергін Олександр Сергійович

Довідка. Чернівчанин Олександр Кочергін у 2014 році добровольцем відправився воювати на Схід України, де пробув майже рік. Після демобілізації повернувся до спорту і розпочав кар’єру стронгмена. Досяг значних успіхів:

– майстер спорту України міжнародного класу зі стронгмену;

– чемпіон світу зі стронгмену-2018 у ваговій категорії до 110 кг;

– віцечемпіон Європи зі стронгмену-2018 у ваговій категорії до 105 кг;

– віцечемпіон турніру «Богатир року-2017».

 

 

Коментарі