Новини

Чернівецький силач за три дні переміг на трьох турнірах зі стронгмену

Олександр Кочергін у складі збірної України переміг польську команду, виграв етап Кубку України та Кубок Чорного моря.  

Чернівчанин Олександр Кочергін упродовж трьох днів здобув перемоги на трьох різних турнірах зі стронгмену. 19 липня у Козятині він узяв участь у матчевій зустрічі між збірними України і Польщі. Команди змагалися у шести стронгменівських дисциплінах, українці перемогли з рахунком 5:1.

Наступного дня, 20 липня, Олександр Кочергін здобув «золото» на етапі Кубку України зі стронгмену в Нікополі. Чернівчанин набрав 43,5 бали, випередивши на три пункти богатиря з Білорусі Євгена Шавченка. На третьому місці – спортсмен із Сум Андрій Дмітрієв (34,5 бали).

У неділю, 21 липня, в Одесі відбувся Кубок Чорного моря зі стронгмену. Головним рефері турніру був володар титулу «найсильніша людина світу» Василь Вірастюк. Силачі змагалися у п’яти вправах, чернівчанин Олександр Кочергін переміг у чотирьох із них, здобувши 27,5 балів. На другому місці – Андрій Дмітрієв із Сум (24 бали), а на третьому – Денис Бережник із Хуста (18,5 балів).

Нагадаємо, Олександр Кочергін також переміг на відкритому Кубку Буковини зі стронгмену, який відбувся 7 липня у Чернівцях. Фоторепортаж із турніру дивіться тут.

Фото Василя Вірастюка

Фото Олександра Кочергіна

 

Коментарі