Новини

Юлія Косівчук презентувала у Чернівцях нову книжку. Фото

Збірку історій про країну добрих драконів для діток дошкільного і молодшого шкільного віку надрукував видавничий дім «Букрек».

19 липня у медіацентрі «BelleVue» відбулася презентація книжки для дітей «Дракон – це вам не динозавр». Письменниця, авторка й виконавиця пісень, художниця, котра нещодавно провела благодійний майстер-клас із малювання янголів, Юлія Косівчук зібрала 19 віршованих казочок про дракончиків, які зовсім не схожі на динозаврів. Милі різнокольорові хвостаті істотки потрапляють у різноманітні дивовижні ситуації. Вони то боронять від жуків, мух та кішки комору, то мріють про рожевий зефір на ніч або ж вимагають пончиків від алергії. Всі казкові історії художниця проілюструвала власноруч та створила для кожного героя віршиків унікальний образ.

Книгу про країну добрих драконів для діток дошкільного і молодшого шкільного віку надрукував видавничий дім «Букрек».

Нагадаємо, торік Юлія Косівчук презентувала двомовну книгу «Мама, в якої зламалася пружинка». Авторка зібрала вісім історій про дітей, яких спіткала нелегка доля. Всі оповідання засновані на реальних подіях, адже описують справжні історії життя та боротьби діток-підопічних благодійного фонду Марти Левченко «Я майбутнє України».

Збірку чарівних драконячих історій, а також інші книги письменниці можна придбати у книгарнях міста, в онлайн-магазинах або замовити безпосередньо в авторки.

Фото Ірини Болести

Коментарі