Новини, Перша шпальта

Шукають дім. Які тварини у Чернівцях чекають на господарів. Фото

Більшість із цих собак потрапили у притулок цуциками і виросли у клітках. 

«Шпальта» продовжує спільний з МКП «Центр стерилізації тварин» у Чернівцях  проєкт «Прихисти». У рамках цієї акції ми щотижня будемо знайомити вас із чотирилапими, які шукають новий дім та вірних господарів. 

Цьому хлопчику шість років. Його та інших собак місцеві намагалися отруїти. Волонтери виловили його. У притулку йому провели стерилізацію та вилікували, й уже два роки собака живе тут. Добре ставиться до дітей та любить гуляти. Підійде для хорошої родини, де є велике подвір’я чи вольєр.

Це – Кудлатик. Йому три-чотири роки. Він ще цуциком потрапив у притулок зі своєю сестрою, та дівчинку вже забрали. Він дуже спокійний і любить гратися. Часом соромиться людей та боїться їх. Також Кудлатик не дуже любить гуляти з повідком, може опиратися. Йому потрібні хороші господарі. Бажано, щоб на подвір’ї не було інших собак.

Цій дівчинці один рочок. Її збила автівка на вулиці Руській. Цуценя привезли у притулок. Тут її вилікували та реабілітували після ДТП. Дуже активна і грайлива, вірно охоронятиме подвір’я та захищатиме від непроханих гостей. Дівчинка дуже любить обійми й увагу, вона добра та привітна до малечі.

Чорно-білій дівчинці півтора року. Її викинули на вулицю цуценям, і виросла вона тут. Дуже спокійна та боягузлива. Недовірлива до людей, боїться, щоб її не скривдили, та все ж чекає, щоб її погладили. Найбільший страх дівчинки – бути прив’язаною, тож їй потрібне вільне подвір’я. Чудово підійде для родини, в якій є дітки. Вона не агресивна і стане хорошою подругою.

Це – Катя, їй два роки. Вона потрапила в притулок маленькою, з розрізаним горлом. Ймовірно, вона застрягла в колючому дроті чи потрапила в капкан. Тут їй зробили операцію та вилікували. Світленька дівчинка дуже спокійна й тендітна. Доброзичлива до людей та прагне уваги.

Зараз у «Центрі стерилізації тварин» чимало породистих собак, які шукають господарів. Ще одну добірку чотирилапих, які шукають дім, можна переглянути тут .

Усі тварини стерилізовані. Охочих узяти додому вірного друга запрошують у гості за адресою: вулиця Південно-Кільцева, 47. Із собою потрібно мати паспорт, нашийник та повідок для собак. За реєстрацію чотирилапого власникові потрібно заплатити 90 гривень. 

За детальнішою інформацією звертайтеся за номером: 095-526-00-45

 

Коментарі