Новини

28-річній буковинці Марині Гуцуляк терміново потрібні кошти на важку операцію

На Петрівському ярмарку продають картини та різні хендмейд вироби, аби допомогти дівчині. 

28-річна буковинка Марина Гуцуляк потребує допомоги. Дівчині терміново необхідно зібрати велику суму для операції на нозі. Після неї Марина зможе ходити без милиць та не приймати постійно знеболювальні препарати. Операцію планують робити в Ізраїлі.

Нещодавно дівчина потрапила в лікарню. Для операції їй потрібно зібрати щонайменше 30 тисяч доларів.
Волонтери продають на Петрівському ярмарку різні вироби ручної роботи місцевих майстрів та картини. Всі кошти з продажів з ятки 157 (вулиця Головна) передадуть Марині на лікування. У ятці також є скринька для добровільних пожертв.

Раніше у коментарі «Шпальті» Марина розповіла, що хворіє з семи років. Тоді у неї виявили пухлину лівого бедра. Через неправильне лікування ситуація тільки погіршилася. Дівчина постійно приймає знеболювальні, після операцій тривалий час пересувається тільки з милицями.

«Діагноз – фіброзна дисплазія кістки, яка постійно прогресує. Лікувалася в Україні, була двічі прооперована в Києві, але все безрезультатно. Наразі в Ізраїлі є лікар, який обіцяє допомогти. Мені потрібна заміна стегнової кістки. Це такий імплант, який зростатиметься з моєю кісткою ноги. Після цього необхідна буде ще заміна суглоба. Це все можна зробити за одну операцію. Вона коштує 30 тисяч доларів, та, крім цього, є ще багато затрат. Тішать прогнози. Мені сказали, що після цього я ходитиму без милиць і не відчуватиму болю у нозі», – розповіла Марина Гуцуляк.

Раніше для збору коштів дівчині організували благодійний вечір «Я хочу танцювати» та благодійний розпродаж. 

Реквізити для допомоги:

5168 7427 1922 7229

МФО банка: 305299

Мобільний номер: 0688827550

 

 

 

 

 

Коментарі