Новини

Я хочу танцювати. Буковинка влаштовує благодійний вечір, аби зібрати кошти на дорогу операцію

Марина Гуцуляк з семи років бореться з тяжкою хворобою. 

фото із facebook Марини

28-річна буковинка Марина Гуцуляк потребує допомоги. Дівчині необхідно зібрати велику суму для операції на нозі. Після неї Марина зможе ходити без милиць та не приймати постійно знеболювальні препарати. Операцію планують проводити в Ізраїлі.

У коментарі «Шпальті» Марина розповіла, що хворіє з семи років. Тоді у неї виявили пухлину лівого бедра. Через неправильне лікування ситуація тільки погіршилася. Дівчина весь час приймає знеболювальні. Після операцій тривалий час вона пересувається тільки з милицями.

«Діагноз – фіброзна дисплазія кістки, яка постійно прогресує. Лікувалася в Україні, була двічі прооперована в Києві, але все безрезультатно. Наразі в Ізраїлі є лікар, який обіцяє допомогти. Мені потрібна заміна стегнової кістки. Це такий імплант, який зростатиметься з моєю кісткою ноги. Після цього необхідна буде ще заміна суглоба. Це все можна зробити за одну операцію. Вона коштує 30 тисяч доларів, та, крім цього, є ще багато затрат. Тішать прогнози. Мені сказали, що після цього я ходитиму без милиць і не відчуватиму болю у нозі», – розповіла Марина Гуцуляк.

Дівчина написала, що Дмитро Комаров порадив їй подати свою історію «під гарним соусом», тому вона вирішила зробити в Чернівцях справжнє благодійне свято.

Для того, аби зібрати кошти на операцію, дівчина організовує 6 червня у Чернівцях благодійний вечір «Я хочу танцювати». Марині вдалося зібрати відомих дизайнерів, танцівників та співаків міста, аби влаштувати свято моди та краси для відвідувачів.

Зокрема, дизайнерка Оксана Татарин представить на благодійному вечорі свою колекцію суконь-вишиванок. А дизайнерка Тетяна Стрілецька презентує колекцію вечірніх та коктельних плать. Цього ж вечора авторські сукні продемонструє і Юліана В’юга. До аукціону дизайнерського одягу долучилася й Studio_fleur Олесі Кокоткіної. 

Родзинкою вечора буде показ особистої колекції суконь Марини Гуцуляк. Дівчина вперше працювала у ролі дизайнера і створила 10 чорно-білих плать.

Після показу мод для присутніх організують свято танцю від відомих студій І. Величка, П. Берника та В. В’юги.

Окрім цього, на відвідувачів чекає цікава розважальна програма. Виступатиме Андрій Рибарчук, Михайло Грицкан, Олександр Атодирес, шоу-група «Вікторія» та інші.

Ведучі свята – Олександр Тіпі та Поліна Моргун.

Благодійний концерт розпочнеться о 19:00 у «Бартці». Вхід – 150 гривень.

Для збору коштів на операцію Марині організували і продаж-аукціон речей: сукні, прикраси, сумки та картини… До благодійного розпродажу запрошують усіх охочих майстрів, які готові надати свої вироби.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку
5168 7427 1922 7229 (гривня)
Гуцуляк Марина Петрівна
МФО банку: 305299

 

 

 

Коментарі