Новини

У Чернівцях організують благодійний розпродаж, аби допомогти буковинці

28-річній Марині Гуцуляк планують провести операцію на нозі в Ізраїлі.

Як раніше писала «Шпальта», буковинка Марина Гуцуляк потребує допомоги небайдужих. Дівчині необхідно зібрати велику суму для операції на нозі.

У коментарі «Шпальті» Марина розповіла, що хворіє з семи років. Тоді у неї виявили пухлину лівого бедра. Через неправильне лікування ситуація тільки погіршилася. Дівчина постійно приймає знеболювальні, після операцій тривалий час пересувається тільки з милицями.

Нині ж у Чернівцях планують організувати благодійний розпродаж, аби допомогти дівчині. Шукають дизайнерів, художників, співаків, танцюристів та загалом усіх талановитих людей, які готові надати продукцію власного виробництва.

Благодійниця Ліна Сімака (Ільницька) у коментарі «Шпальті» розповіла, що наразі на пропозицію відгукнулися чимало людей, але аби зібрати необхідну суму (майже 30 тисяч євро), потрібно ще багато охочих.

«Ми плануємо проводити розпродаж як онлайн (бо цього хотіла сама Марина), так і наживо. На початку наступного місяця (попередня дата – 6 червня) плануємо благодійний вечір із виступами різноманітних артистів. Так би мовити, світський вечір, де люди могли б допомогти зібрати кошти на лікування, а також на вулиці, якщо, звісно, дозволять погодні умови, ми будемо робити продаж речей. Поки точну локацію ми ще узгоджуємо», – розповіла Ліна Сімака.

За її словами, наразі долучилися дизайнери, благодійні організації Сторожинця (Марина саме звідти).

«Уже почався активний рух. Тільки-но я розмістила допис, досить багато людей відгукнулися, що хочуть надати речі. Сподіваюся, що таких буде багато. Плануємо продавати одяг, хенд-мейд-вироби, віночки в українському стилі, картини та ще багато всього цікавого, що може буде корисним для покупців. Старатимемося зібрати якнайбільше коштів», – каже Ліна Сімака.

Всі охочі можуть допомогти, переказавши кошти на рахунок дівчини

5168 7427 1922 7229

МФО банку: 305299

Коментарі