Новини

ФСК «Буковина» може підсилити Тарас Сивка

27-річний футболіст раніше вже захищав кольори чернівецької команди.

 

Футбольно-спортивний клуб «Буковина» у новому сезоні Другої ліги може підсилити Тарас Сивка. 27-річний гравець наразі перебуває на перегляді у чернівецькій команді. Про це «Шпальті» повідомив головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук.

«Я би хотів, щоб він залишився в команді. Видно, що це лідер, людина, яка живе командою. Тарас звідси родом, він буде віддаватися на полі і притягувати вболівальників на стадіон своїм професійним ставленням», – розповів Андрій Мельничук.

Тарас Сивка – вихованець футбольної школи «Буковина». Він виступав за чернівецьку команду у 2014-2018 роках (із перервою на період у «Колосі» з Ковалівки у 2017-му). Останній клуб Тараса – ФК «Калуш».

«Якщо він за нас гратиме, я буду спокійний за те, що відбуватиметься в роздягальні і поза футбольним полем. Мені потрібен такий гравець, який буде помічником та моєю правою рукою на футбольному полі», – каже Андрій Мельничук.

Головний тренер також розраховує на те, що найближчим часом на перегляд приїдуть й інші футболісти. Але, за його словами, вони мають бути сильнішими за місцевих молодих хлопців, яким дадуть шанс.

Нагадаємо, Андрій Мельничук очолив «Буковину» на початку липня. А чернівецьку команду під час міжсезоння залишили семеро футболістів.

 

Коментарі