Новини

У футбольному клубі «Буковина» призначили нового головного тренера

Чернівецьку команду очолив Андрій Мельничук, який чимало пограв в Україні та Узбекистані.

Фото з Facebook Андрія Мельничука

Футбольно-спортивний клуб «Буковина» отримав нового головного тренера. Ним став колишній футболіст чернівецької команди Андрій Мельничук. Про це у коментарі «Шпальті» повідомив віцепрезидент ФСК «Буковина» Іван Зайцев.

«Учора тільки його представили. Питання, хто ввійде до тренерського штабу Андрія Мельничука, ще до кінця не вирішене. Є два тренери, але рішення щодо них буде ухвалене завтра, 3 липня», – сказав Іван Зайцев.

Щодо змін у складі чернівецької команди та підготовки до нового сезону, віцепрезидент повідомив, що цю інформацію оприлюднять за декілька днів.

Нагадаємо, ФСК «Буковина», попри останнє місце у минулому сезоні, залишився у Другій лізі. Чернівецький клуб виступатиме у групі «А», до якої увійшли 11 команд.

Раніше «Шпальта» повідомляла, що «Буковину» покинули щонайменше четверо футболістів.

Довідка

Андрій Мельничук народився 14 листопада 1978 року у Чернівцях, грав на позиції голкіпера. За професійну кар’єру виступав за ФК «Буковина» (Чернівці), «Оскіл» (Куп’янськ), «Сокіл» (Золочів), «Спартак» (Івано-Франківськ), «Спартак-2» (Калуш), «Спартак-Горобина» (Суми), «Сталь» (Дніпродзержинськ), «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка), «Комунальник» (Луганськ). Також грав у Вищій лізі Узбекистану за «Кизилкум» (Зарафшан) та «Динамо» (Самарканд). У «Динамо» Андрія Мельничука визнавали кращим гравцем року.

 

Коментарі