Новини

У центрі Чернівців завтра повністю перекриють рух

У місті пройде урочиста хода з нагоди повернення бійців із зони ООС.

Завтра, 12 червня, на декількох центральних вулицях Чернівців повністю перекриють рух. У місті пройде урочиста хода з нагоди повернення 3 батальйонної тактичної групи 80 окремої десантно-штурмової бригади з зони проведення Операції Об’єднаних сил. Про це повідомляють на офіційному сайті Чернівецької міської ради.  

Зокрема, 12 червня з 10:00 до 11:00 години повністю перекриють рух транспорту за маршрутом руху колони: вул. Січових Стрільців (ділянка від військової частини до вул. Руської), вул. Руська (ділянка від Січових Стрільців до Т. Шевченка), вул. Т. Шевченка, Головна (ділянка від Т. Шевченка до площі Центральної).

Читайте також: На Руській на шість місяців перекриють рух транспорт

З 11:00 до 12:00 години буде перекрито рух транспорту на вул. Університетській (ділянка від С. Бандери до І. Франка) та площі Центральній (біля пам’ятника Т. Шевченкові).

А з 12:00 до 13:00 години повністю перекриють рух транспорту за зворотним маршрутом руху колони: вул. Руська (ділянка від Головної до Січових Стрільців), вул. Січових Стрільців (ділянка від Руської до військової частини).

Коментарі