Новини

«Буковинська мрія» шукає чарівників. Потрібні солодощі або гроші

Усі охочі можуть долучитися до виконання дитячих бажань і отримати статус чарівника від фестивалю «Буковинська мрія». 

 

5 червня у ГТК «Мигово» відбудеться XI доброчинний фестиваль «Буковинська мрія». Свято для дітей-сиріт та дітей із притулків організовує благодійний фонд «Я майбутнє України».

За словами благодійниці Марти Левченко, наразі діткам потрібні цукерки. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Нам страшенно потрібні цукерки! На сьогодні нема жодної. Хто має бажання зробити дітей щасливими? Привозьте просто в Мигове, відправляйте в Чернівці», – написала Марта Левченко.

Благодійниця просить усіх охочих привозити солодощі у Мигове або відправляти у Чернівці на адресу: Нова пошта, склад 1, Левченко Марта, т. 0502436971

Також вона закликала охочих допомогти коштами, аби закупити декілька ящиків солодощів для дітей-сиріт.

Гроші можна перерахувати на картку Приват: 5218 5722 2119 0239 Левченко Марта.

Вам буде цікаво: Статус – чарівник. Чернівчанка виконала понад 400 мрій дітей з українських інтернатів

Наразі відомо, що на фестивалі виступить гурт «Сальто назад». Окрім цього, до свята традиційно долучиться співачка Любов Юнак. Початок урочистого дійства – о 12:00.

«Аааааааа! Любов Юнак (Lubov Younak, Lavika) на Буковинській мрії! Ми готуємо супер сюрприз! Такого ще не було за 10 років на фестивалі! 5 червня ми всі маємо бути там», – закликають організатори фестивалю на своїй сторінці у Фейсбуку.

 

Коментарі