Новини

Статус – чарівник. Чернівчанка виконала понад 400 мрій дітей з українських інтернатів

Усі охочі можуть долучитися до виконання дитячих бажань і отримати статус чарівника від фестивалю «Буковинська мрія». 

Чернівчанка Яна Двірничук (Рогожа) уже п’ятий рік поспіль  долучається до благодійного фестивалю «Буковинська мрія».  За цей час їй вдалося здійснити більше, ніж 400 побажань дітей з інтернатів України.

До благодійної акції дівчина долучається власними коштами. Окрім цього, блогерка закликає і підписників свого Інстаграм-акаунта до збору грошей.

«Я вже не пам’ятаю, як перейшла на цей сайт (сайт «Буковинської мрії», – авт.) і почала читати мрії дітей… Тоді у мені всередині щось перевернулося… Бачила такі мізерні речі, а для когось це – мрія. Хтось хотів сукню, хтось – кольорові резинки чи звичайні солодощі. Це було дуже важко, і тоді я вирішила допомагати. Поступово ми зібрали гроші на 120 мрій. Я оголошувала збір коштів через Інстаграм, сама допомагала. Це було важко, адже половина будинку була закладена пакетами, списками, куди що надіслати. А я, вагітна, ходила і купувала по базару все. Я зрозуміла, що люди готові допомагати, але їм важко зайти на сайт, прочитати мрію, обрати, купити… А долучитися коштами легше», – розповіла благодійниця у коментарі для «Шпальти».

Читайте також: Як відкрити бізнес за 1200 гривень. Історія успіху блогерки Яни Двірничук 

Перший рік Яні вдалося зібрати гроші на 80 дитячих мрій. Далі щороку виконувала понад 100 бажань.

«Останні три роки здійснюємо по 120 мрій. Там є дорогі подарунки – такі, за які не може одна людина взятися окремо: техніка, телефони, велосипеди… Торік ми придбали 30 спортивних велосипедів. Цього року так само плануємо, ще думали закупити телефони. Коли у мене є кошти, я просто виконую мрії по черзі. Уже три роки я присутня на відкритті фестивалю. Щоразу розумію, що роблю правильно. Але це настільки важко морально… Ти розумієш, що у цей день вони щасливі, сьогодні їм добре. А завтра вони знову опиняться у стінах інтернату…», – додає дівчина.

Збір подарунків для дітей «Буковинської мрії» продовжується до 1 червня. 

На сайті «Буковинської мрії» дітлахи з різних куточків України  публікують листи, в яких розповідають про свої бажання. Дорослі  ж можуть перетворитися на чарівників, щоб втілити мрії малюків у реальність.

Аби реалізувати побажання дитини, надішліть на електронну адресу  [email protected] номер мрії, яку ви бажаєте втілити, а також свої контактні дані.

Або телефонуйте 099-2000-103 і бронюйте номери мрій.

Вам також буде цікаво: Чернівецьке Місто Добра. Репортаж із дитячого центру «Мрія Марти»

Приносити подарунки можна за адресою: місто Чернівці, вулиця Вірменська, 21 з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 18:00. Або ж надсилати «Новою поштою» на відділення №6 або №1, отримувач: Марта Левченко, мобільний номер для відправки: +380502436971. На еко-обгортці подарунка вказати номер мрії, прізвище та ім’я дитини, назву інтернату. (Цьогоріч «Буковинська мрія» екологічна, тому всі подарунки необхідно обгортати в еко-упаковки!)

У рамках фестивалю «Буковинська мрія» упродовж 2015-2018 років втілили в життя мрії 6000 дітей.

Коментарі