Афіша, Новини

«Буковинська мрія» шукає чарівників для реалізації дитячих мрій

Фестиваль стане міжнародним.

фото Юлії Драган

Благодійний фонд «Я майбутнє України» в рамках XI благодійного фестивалю «Буковинська мрія» розпочинає пошук чарівників. Головна мета фестивалю — привернути увагу небайдужих до діток-сирот та довести їм, що всі мрії можуть здійснитися.

У благодійному фонді розповіли, що цьогоріч фестиваль вперше вийде за межі України.

«Цьогоріч ми плануємо втілити мрії понад 1 тисячі дітей + ще залучимо 100 діток з-за кордону. Тому 11-та «Буковинська мрія» вперше стане міжнародною. Наразі на сайті вже є 61 лист. Оскільки ми співпрацюємо з інтернатами, то очікуємо повернення наших анкет і бланків із листами. Поки ми тільки розпочинаємо пошук благодійників, і зараз є лише три заброньованих листи», пояснили у благодійному фонді в коментарі «Шпальті».

На сайті «Буковинської мрії» дітлахи з різних куточків України вже публікують листи, в яких розповідають про свої бажання. Дорослі  ж можуть перетворитися на чарівників, щоб втілити мрії малюків у реальність.

Аби реалізувати побажання дитини, надішліть на електронну адресу  [email protected] номер мрії, яку ви бажаєте втілити, а також свої контактні дані.

Або телефонуйте 099-2000-103 і бронюйте номери мрій.

Вам також буде цікаво: Чернівецьке Місто Добра. Репортаж із дитячого центру «Мрія Марти»

Приносити подарунки можна за адресою: місто Чернівці, вулиця Вірменська, 21 з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 18:00. Або ж надсилати «Новою поштою» на відділення №6 або №1, отримувач: Марта Левченко, мобільний номер для відправки: +380502436971. На еко-обгортці подарунка вказати номер мрії, прізвище та ім’я дитини, назву інтернату. (Цьогоріч «Буковинська мрія» екологічна, тому всі подарунки необхідно обгортати в еко-упаковки!)

У рамках фестивалю «Буковинська мрія» протягом 2015-2018 років втілили в життя мрії 6000 дітей.

 

 

Коментарі