Новини

Заслужений тренер. Президентові чернівецького спортклубу «Лідер» присвоїли високе звання

Олександр Пікулін – один із наставників першого в історії України віце-чемпіона світу з карате Валерія Чоботаря.  

Зліва – Олександр Пікулін/Фото Української федерації карате

Президентові чернівецького спортивного клубу «Лідер» Олександрові Пікуліну присвоїли звання «Заслужений тренер України». Відповідний наказ підписав міністр молоді та спорту Ігор Жданов. Чернівчанин – один із наставників першого в історії України віце-чемпіона світу з карате Валерія Чоботаря.

«Це важливе для мене звання, приємно бути серед кращих тренерів країни, тим більше в олімпійському виді спорту. Також це видатна подія для спортклубу «Лідер», яка ще раз підкреслює правильність напрямку нашого розвитку», – розповів у коментарі «Шпальті» Олександр Пікулін.

Окрім цього, він перший заслужений тренер України з карате в Чернівецькій області. Наразі Олександр Пікулін перебуває у турецькій столиці Стамбулі, де українські каратисти беруть участь у етапі Карате 1 Серії А. За нагороди змагаються зокрема і десять буковинців. Серед них – члени збірної України Валерій Чоботар («Лідер») та Різван Талібов («Максимум»), а також перспективні Віктор Стефанюк, Нікіта Ончуленко, Андрій Антонюк, Олександр Карась, Василь Берник, Євген Пилипюк, Костянтин Ліпковський (усі – «Лідер») та Олександр Каба («Дзаммай»).

Читайте також: Чернівчанин Валерій Чоботар візьме участь у Європейських іграх

 

Коментарі