Новини

22-річній чернівчанці, в якої виявили пухлину в мозку, потрібна ще одна дороговартісна операція

Загалом їй мають провести три операції.

Молодій мамі з Чернівців Наталії Єфімовій, якій збирали кошти на видалення пухлини з мозку, знову потрібна допомога.

22-річній чернівчанці вже провели першу операцію. Їй викачали зайву рідину з мозку, через яку жінка втрачала зір. Але перед тим, як видалити саму пухлину, Наталії мають зробити ще одну дороговартісну операцію. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Пухлина розташована так, що попередньо потрібно буде перекривати доступ крові до неї. Дві судини відчайдушно забезпечують її кровопостачанням. Ця процедура проводиться окремою операцією, і лише потрібні для її проведення матеріали коштують близько 80 тисяч гривень. Обійти цей етап неможливо, адже видаляти будь-що і будь-звідки не дуже можливо в умовах артеріальної кровотечі, тим паче коли ми говоримо про операцію, де точність відіграє чи не найважливішу роль», – написала Наталія.

 

Нагадаємо, у Наталії Єфімової виявили пухлину в мозку.

«Все почалося з сильного постійного головного болю і потемніння в очах. «Інший бік материнства, – казали мені. – Дитина надто активна, спиш мало, перестань годувати грудьми…» Але за останні декілька тижнів ситуація дуже погіршилася. Я почала частково втрачати зір, апетит. Сил не залишалося навіть на прогулянку з дитиною. Дякую моєму чоловікові, який усе ж таки змусив мене поїхати на МРТ. Побачивши результати, ні я, ні чоловік не могли в них повірити, та й досі, напевно, не віримо. Пухлина страшних розмірів», – написала жінка у соцмережі.

Раніше жінка розповіла «Шпальті», що пухлина доброякісна, та вона встигла сильно розростися. Наразі Наталія на стаціонарі в Інституті нейрохірургії імені Ромадонова.

Реквізити для допомоги:

5168 7573 3717 6798 (Єфімова Наталія)

5168 7573 8248 7629 (Єфімов Віктор, чоловік).

Коментарі