Новини

Скільки пасажирів «львівського» потяга скористалися станцією «Чернівці-Південна»

31 березня стартував транспортний експеримент, який триватиме два місяці.

У неділю, 31 березня, швидкісний потяг Чернівці–Львів у експериментальному режимі почав курсувати з та до станції «Чернівці-Південна», що на вулиці Маловокзальній, 21А. У перший день двомісячного експерименту цим невеликим вокзалом скористалися десять осіб.

Зокрема, зранку 31 березня на «львівський» потяг тут сіли троє людей, а ввечері приїхали семеро пасажирів, які купили квитки зі Львова до «Чернівці-Південної». Сьогодні, 1 квітня, зранку зі станції у напрямку міста Лева поїхали семеро осіб. Про це у коментарі «Шпальті» повідомив начальник станції «Чернівці-Південна» Володимир Луців.

«Ми бачимо, що є тенденція до зростання кількості пасажирів. За моїми прогнозами, близько 20 осіб зранку сідатимуть на львівський потяг на нашій станції і стільки ж увечері повертатимуться», – сказав він.

Вам буде цікаво: Станція-привид. Чи готова «Чернівці-Південна» до курсування потяга зі Львова

За словами начальника станції, перший день експерименту пройшов спокійно, скарг від пасажирів поки не було.

«Машиністи не місцеві, львівські. Вони взагалі цих доріг не знають, то я їм пояснив, з якою швидкістю тут їздити, які є проблемні місця. У нас же люблять ходити коліями в навушниках, тому я провів для машиністів невеликий інструктаж», – розповів Володимир Луців.

Нагадаємо, вартість квитка у квітні на поїздку від станції «Львів» до станції «Чернівці-Південна» буде такою ж, як до станції «Чернівці» – від 120 до 140 гривень. Вона залежатиме від категорії вагона, дня тижня та коефіцієнтів індексації за календарними періодами.

 

Коментарі