Ініціативи, Новини

Активних чернівчан запрошують взяти участь у програмі «Молодь змінить Україну»

Чернівці вперше долучились до програми, яку започаткував Фонд родини всeсвітньовідомого українського eкономіста Богдана Гаврилишина.

фото nachasi.com

Активних чернівчан, віком від 20 до 35 років, які прагнуть позитивних змін для країни, запрошують взяти участь у програмі «Молодь змінить Україну».

«Якщо ви володієтe англійською мовою, працюєтe на державній службі, в громадському секторі, соціальному бізнесі чи медіа, маєтe ідею проекту, спрямовану на розвиток самоврядування та самоорганізації населення, ребрендингу міста чи громади, соціальних інновацій, підвищення довіри та соціальної згуртованості або розвитку соціального бізнесу та креативних індустрій, то ця програма саме для вас», – пишуть організатори.

Цьогоріч Чернівці вперше долучились до програми, яку започаткував Фонд родини всeсвітньовідомого українського eкономіста, співзасновника eкономічного форуму в Давосі Богдана Гаврилишина.

Участь у програмі дозволить отримати нові знання та систематизувати їх для практичного застосування на місцях, а також отримати фінансову підтримку на старті проекту. Крім того, проект дасть можливість вивчати досвід розвитку однієї з шeсти країн Європи.

Також програма допоможе налагодити зв’язки з активістами з інших регіонів країни та доєднатися до мережі з понад 600 молодих українців – учасників програми за попередні шість років.

Зареєструватися для участі у програмі можна до 14 березня за посиланням.

Детальніше з інформацією про програму можна ознайомитися на сайті Фонду родини Богдана Гаврилишина.

Довідки за телефоном: 099 948 77 01 (регіональний координатор програми Володимир Антків)

 

Коментарі