Новини

#МістуДобраБути. У Чернівцях відновили будівництво дитячого центру

Спорудження будівлі призупинили 4 жовтня через брак коштів.

Центр для дітей та мам «Мрія Марти» функціонує у Чернівцях вже майже два роки. Благодійний фонд орендує приміщення за величезні кошти, на які, за словами президентки фонду Марти Левченко, можна було б місяць годувати всіх жителів будинку. Саме тому благодійниця вирішила побудувати власний ідеальний дитячий центр «Місто Добра». Влітку та восени тривала повна реконструкція будинку. Але 4 жовтня Марта Левченко повідомила, що будівництво зупинено.

«Сьогодні я припинила внутрішні роботи на будівництві, хоча були всі шанси вже в листопаді поселитися в ньому. Нам нема більше чим платити робітникам і я більше не маю ідей, до кого звертатися за допомогою. Зараз ціна питання 300 тисяч гривень. Це те, що необхідно вже. Якщо зараз не закінчити покрівлю, то за зиму все розлізеться, і якщо не закінчити бодай фундамент нового корпусу, то є можливість зсунутися наявному будинку в фундаментну яму нового корпусу. Мені страшно, як ніколи… А тим часом ми з дітьми орендуємо будинок, щомісяця платимо в безодню тисячу доларів, в якому врятовані мами з дітьми чекають на чудо, Місто добра», – написала тоді на своїй сторінці у Фейсбуку Марта Левченко.

Але зараз будівництво «Міста Добра» продовжено. Про це повідомили у благодійному фонді «Я майбутнє України».  

«Дуже приємно жити і працювати з людьми, які не стоять осторонь чужої біди, приємно відчувати тепло сердець, які вболівають за дитячі долі та допомагають зберегти для них найголовніше – маму. Хочеться ще раз щиро подякувати кожному хто вірить в добро та змінює світ на краще! Марта Левченко закликає усіх приєднуватись до зведення «Міста Добра», щоб уже навесні воно змогло відчинити свої двері для мам, які опинились в кризових ситуаціях, врятувати дітлахів від інтернатів та дитбудинків. Віримо , що якщо саме ви зараз читаєте ці рядки, то випадковостей не буває і «Місту Добра» бути! Разом ми зможемо змінити долі тисячі сімей, допоможемо ще багатьом дітям рости поруч із мамою!», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво: ЧЕРНІВЕЦЬКЕ МІСТО ДОБРА. РЕПОРТАЖ ІЗ ДИТЯЧОГО ЦЕНТРУ «МРІЯ МАРТИ»

Переказати кошти для Міста Добра може кожен охочий:

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “Я МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ”, код ЄДРПОУ 37830229 в АТ “Райффайзен Банк АВАЛЬ” МФО 380805, рахунки:

  • 26000564544(EUR);
  • 26005564538(USD);
  • 26009564534(UAN)

Призначення платежу : місто Добра

  • Карта Приват Банку 5218 5722 2057 6008 ( спеціально для Міста Добра) Левченко Марта
  • PayPal: Місто Добра

 

Коментарі