Афіша, Новини

Режисерка Світлана Новицька презентує містичний веб-серіал про Чернівці

Присутнім покажуть першу серію «Тунель» та познайомлять із трейлером наступної.

Фото unsplash.com

У суботу, 15 грудня, о 17:00 у Буковинському медіа-центрі «Belle Vue» (вулиця Кобилянської, 2, другий поверх) відбудеться презентація містичного веб-серіалу «Фантоми старого міста». Режисерка проекту – чернівчанка Світлана Новицька. Присутнім покажуть першу серію «Тунель» та познайомлять із трейлером наступної – «Склеп», а також заставкою серіалу.

«Чернівці – стародавнє місто, сповнене містики і таємниць. Кожна вулиця, будинок, споруда, ландшафт зберігають дивовижні легенди про давні події та людей, які жили тут сотні років тому. Настав час розповісти найбільш захопливі інфернальні історії, від яких холоне кров», – розповіла у коментарі «Шпальті» Світлана Новицька.

Під час презентації всі охочі зможуть познайомитися з акторами та творчою групою, а також поспілкуватися з ними.

«Коли я вирішила знімати короткометражку «Тунель», ще не знала, що вона стане першою серією майбутнього веб-серіалу «Фантоми старого міста». А коли «Тунель» уже був готовий, у моїй голові почала формуватися концепція містичного веб-серіалу, і я стала вигадувати інші історії, пов’язані з місцевими локаціями, які були б схожими на правду. Для нас формат веб-серіалів ще новий і не дуже розповсюджений. Тому мені захотілося заповнити цю нішу», – зазначила режисерка.

За словами Світлани Новицької, коли будуть готові декілька серій, їх планують поєднати в повнометражний фільм.

 

Коментарі