Новини

ФСК «Буковина» залишили четверо футболістів

Із гравцями розірвали контракти з ініціативи клубу.

ФСК «Буковина» припинив співпрацю із чотирма гравцями. Чернівецьку команду залишили півзахисники Євген Заїченко, Руслан Луцик, Денис Ткаченко та нападник Олександр Боженко. Цю інформацію в коментарі «Шпальті» підтвердив генеральний директор ФСК «Буковина» Ігор Наболотний:

«Ми брали цих футболістів улітку із розрахунку, що вони зможуть підсилити нашу гру, але, на жаль, не сталося так, як гадалося. Останнє місце в турнірній таблиці підтверджує те, що, напевно, ми не вгадали з цими гравцями», – розповів він.

За його словами, ці футболісти припинили виступи за «Буковину» з ініціативи клубу.

«Це не місцеві гравці, і зрештою ми вирішили із ними розірвати контракт, який закінчувався влітку наступного року. Будемо шукати більш кваліфікованих гравців на дані позиції і навіть уже працюємо над цим. Щонайменше п’ять нових футболістів взимку підсилять команду», – повідомив Ігор Наболотний.

Раніше, у жовтні, також розірвали контракт із захисником Олександром Віксичем.

Окрім цього, Ігор Наболотний розповів про плани ФСК «Буковина» на зимову перерву та про ситуацію з фінансуванням команди в заключній частині сезону.

«Решта гравців пішли у відпустку, приблизно через два тижні ми їх зберемо і займатимемось двічі на тиждень на міні-футбольному полі для підтримки тонусу. Питання фінансування клубу буде вирішуватись під час ухвалення міського бюджету на наступний рік, тобто в кінці грудня. Наразі нам обіцяли, що буде закладена сума не менша, ніж на 2018 рік», – зазначив гендиректор «Буковини».

Нагадаємо, ФСК «Буковина» наразі займає останню сходинку турнірної таблиці групи «А» Другої ліги. У останньому матчі року чернівецька команда на виїзді поступилася ФК «Калуш» із рахунком 0:2.

Євген Заїченко

Руслан Луцик

Денис Ткаченко

Олександр Боженко (зліва)

 

 

Коментарі