Ініціативи, Новини

БФ «Серце до серця» просить допомогти придбати апарат для дітей з вадами слуху

Буковинців закликають долучитися до акції «Почуй світ».

Фото unsplash.com

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» звертається до небайдужих людей із проханням підтримати акцію «Почуй світ» у Чернівецькій області. Метою акції є збір коштів на закупівлю медичного обладнання для дітей з вадами слуху. Благодійникам вдалось зібрати на Буковині 206 тисяч 267 гривень, проте цієї суми поки недостатньо.

«Це чудовий результат для нашої області, однак отримавши прайс цін на обладнання стало зрозуміло, що для закупівлі потрібного нам апарату грошей не вистачає. У двох чернівецьких пологових будинках є цей прилад, але діти з районів не мають можливості там обстежуватися. Тому необхідно передати апарат в обласну дитячу поліклініку, в якій буде проходити діагностику, зокрема, і малеча з області», – розповіла у коментарі «Шпальті» регіональний координатор ВБФ «Серце до Серця» в Чернівецькій області Анна Рибарчук.

За її словами, проконсультувавшись із спеціалістами, вирішили придбати портативний скринінговий прилад для отоакустичної емісії OtoRead, який визначає рівень слуху у новонароджених. Наразі для його закупівлі не вистачає близько 44 тисяч гривень.

Рахунок для благодійних внесків:

р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної філії ПАТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227.

Найменування платежу: Благодійний внесок для Чернівецької області.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефонами: 0509231143, 0989354145 – Анна Рибарчук.

 

 

Коментарі