Новини

У Чернівцях з’явиться молодіжний центр «Резиденція молоді»

Рішення про утворення установи ухвалили на сесії міської ради.

Фото unsplash.com

Депутати Чернівецької міської ради під час сесії підтримали рішення про утворення комунальної установи «Молодіжний центр Чернівців «Резиденція молоді». Також затвердили положення новоствореної установи. Молодіжний центр працюватиме за адресою: вулиця Головна, 41. Ремонт приміщення розпочнеться у 2019 році.

«Кошти на ремонт закладені на наступний рік. Нам дуже хочеться, щоб роботи розпочалися якнайшвидше. Адже утворення установи – не політична акція, це клопітка робота нашого відділу, ми йшли до цього більше двох років. Нагадаю, що по всій Україні вже існує 140 молодіжних центрів, а в нашій області – жодного», – розповіла у коментарі «Шпальті» головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради Світлана Олексійчук.

За її словами, тепер шукають активних політично незаангажованих молодих людей. Зокрема, терміново потрібен відеоблогер.

Детальніше про те, чому Чернівці повинні мати свій молодіжний центр, читайте у колонці Світлани Олексійчук.

Довідка. Молодіжний центр – простір європейського зразка, своєрідний осередок практичної роботи з молоддю. Це установа, що сприяє розвитку молодих людей, громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, волонтерства, молодіжному підприємництву, підвищенню рівня мобільності молоді.

 

 

Коментарі