Новини

Володимира Бешлея призначили директором департаменту ЖКГ

У департаментах ЖКГ та економіки Чернівецької міської ради нові керівники.

Відсьогодні, 26 вересня, Володимир Бешлей очолює департамент житлово-комунального господарства міської ради. Своє призначення новоспечений чиновник підтвердив «Шпальті».

Володимир Бешлей раніше успішно пройшов конкурс та був зарахований до кадрового резерву міської ради.

Читайте також: Які кадрові зміни відбудуться у Чернівецькій міській раді

Віталія Гавриша, який донині очолював департамент ЖКГ перевели у інший департамент. Зокрема, згідно з розпорядженням міського голови від 26.09.18 р. з 26 вересня 2018 року призначено за строковим трудовим договором на посаду директора департаменту економіки міської ради в порядку переведення Гавриша Віталія Ярославовича (на період служби в Збройних Силах України Руденка С. В.).

 

Володимир Бешлей

1983 р.н., уродженець м. Чернівці, має дві вищих освіти за спеціальностями «Облік і аудит» та «Економіка підприємництва». Працював начальником відділу головного управління регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури Чернівецької облдержадміністрації, начальником відділу досліджень і розслідувань Чернівецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, виконував обов’язки директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради. Має досвід роботи в органах місцевого самоврядування, зокрема був обраний депутатом Першотравневої районної в місті ради ХIV скликання та тричі обирався депутатом Чернівецької міської ради, працював головою постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища, з питань земельних відносин, архітектури та будівництва.

 

 

 

 

Віталій Гарвиш

Народився в 1986 році у м. Заліщики, Тернопільської області. Має дві вищих освіти за спеціальністю «правознавство», «Банківська справа», «Облік та аудит». Працював на різних посадах в АТ «Райффайзен банк Аваль», директором ТОВ КК «Фреш», депутат Чернівецької міської ради.

 

 

 

Коментарі