Новини

Які кадрові зміни відбудуться у Чернівецькій міській раді

Зміни керівників очікують  у трьох департаментах міста.

Ярослава Городенського, який очолює департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міськради, буде звільнено з посади 28 вересня. Про це на брифінгу повідомив секретар міськради Василь Продан.

За словами секретаря, на Городенського чекає звільнення після виходу на роботу із відпустки, в яку він вийшов після дострокового припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука.

«На цю посаду буде оголошено конкурс, або переведено керівника з рівнозначної посади», – зазначив Василь Продан.

Також кадрові зміни очікують у департаменті житлово-комунального господарства міста. Новообраного керівника цього департаменту, Віталія Гавриша, планують перевести в департамент економіки.

На його місце претендує депутат міськради Володимир Бешлей, який перебуває в кадровому резерві міської ради.

Також конкурс на посаду керівника планують провести в управлінні освіти. А нинішнього керівника, який перебуває у відпустці до листопада, Сергія Мартинюка, готовий звільнити секретар міськради. Василь Продан вважає недопустимим той факт, що головний освітянин міста пішов у відпустку напередодні навчального року та консультує працівників по телефону.

Окрім цього, Василя Продана обурила заява Сергія Мартинюка про побори у школах, який вважає, що «немає нічого незаконного у зборі грошей з батьків на потреби школи».

 

 

 

Коментарі