Новини

З’явився проект нічного освітлення головного корпусу ЧНУ

Наразі Вінницька компанія розробила проект освітлення території та центрального корпусу ЧНУ на прохання міської ради.

У Чернівцях обирають пропозиції нічного освітлення головного корпусу ЧНУ. Проектом, який розробила Вінницька фірма, передбачено освітлення території та головного корпусу університету.

Як наразі виглядає ескізна пропозиція нічного освітлення, показав на своїй сторінці у Фейсбук депутат міськради Володимир Бешлей.

У коментарі «Шпальті» він розповів, що Вінницька фірма спеціалізується саме на нічному освітленні. Також зазначив, що міська рада вивчає пропозиції від інших компаній.

«Плануємо на черговій сесії міськради внести зміни до програми «Комфортне місто» та передбачити кошти для освітлення університету. Попередньо, цей проект коштуватиме близько мільйона гривень. Наразі немає конкретної дати виконання проекту, але хочемо зробити це до зими», – сказав Володимир Бешлей.

Ректор ЧНУ імені Юрія Федьковича Степан Мельничук у коментарі «Шпальті» розповів, що цьогоріч запланували реставраційні роботи корпусів ЧНУ. Якщо наступного року будуть кошти, запланують роботи з освітлення головного корпусу ЧНУ.

«Наразі виконуємо нагальні роботи з реставрації у корпусах №4 та 6. Також фахівці працюють зі стелею Мармурової зали ЧНУ. Ми готові до співпраці з міською радою, якщо виділять кошти з бюджету міста», – каже ректор.

Нагадаємо, минулого тижня, секретар міськради Василь Продан розповів про кадрові зміни у міськраді. Зокрема, Володимир Бешлей, який перебуває у кадровому резерві, може бути призначений на посаду директора департаменту ЖКГ.

 

Коментарі