Афіша, Ініціативи, Новини

Чернівчан запрошують взяти участь у триденному велопробігу до Молдови

Учасники подолають 120 кілометрів, щоб привернути увагу до впливу транспортної політики на забруднення повітря.

Фото – https://unsplash.com

20 вересня у Чернівцях стартує «Транскордонний велопробіг Чернівці – Єдинці». Упродовж трьох днів велолюбителі нашого міста подолають маршрут Чернівці – Новоселиця – Бричани – Єдинці протяжністю 120 кілометрів, щодня зупиняючись в одному з населених пунктів на ночівлю та участь у невеликих інформаційних заходах.

«Транскордонний велопробіг Чернівці – Єдинці» організовує команда громадської організації «Буковинська агенція регіонального розвитку» у межах цьогорічного Європейського тижня мобільності.

Мета велопробігу до Молдови – привернути увагу людей з транскордонного регіону до проблем охорони довкілля та впливу транспортної політики на забруднення повітря.

Участь у велопробізі можуть взяти 15 чернівчан, які досягли 18 років, мають дійсний закордонний паспорт та власний (або самостійно орендований) повністю обладнаний велосипед.

Основною умовою участі у велопробізі є відповідна фізична підготовка та попередній досвід поїздок на довгі дистанції.

Упродовж всього маршруту учасників велопробігу супроводжуватимуть патрульна поліція, медики та команда організаторів. Також велолюбителів забезпечуватимуть проживанням та харчуванням.

Зареєструватися для участі у транскордонному велопробізі можна за посиланням.

 

 

Коментарі