Новини

Написала заяву. Чиновниця міської ради Тетяна Лебухорська вирішила звільнитися

Начальниця відділу комп’ютерно-технічного забезпечення ухвалила таке рішення після зміни команди, яка здійснює управління містом.

Начальниця відділу комп’ютерно-технічного забезпечення Чернівецької міської ради Тетяна Лебухорська написала заяву на звільнення за власним бажанням. За її словами, рішення ухвалила після зміни команди, яка здійснює управління містом.

«Спостерігаючи за тим, як ця команда працювала в сесійній залі, як вона працювала декілька років тому, я зрозуміла, що в нас різні підходи до управління, різні стилі й методи.  І з такими підходами я відчуваю, що не зможу ефективно працювати у цьому відділі», – сказала під час звіту Тетяна Лебухорська.

Щодо планів на майбутнє, то у короткостроковій перспективі Тетяна Лебухорська планує «нарешті спекти смачний сливовий пиріг», а у довгостроковій – поки вагається між поверненням до роботи в громадському секторі та відкриттям власного бізнесу.

Нагадаємо, 26 липня депутати Чернівецької міської ради достроково припинили повноваження міського голови Олексія Каспрука. Одразу після цього, декілька чиновників ратуші пішли в довгострокові відпустки, водночас заступники мера повідомили, що продовжать працювати в міській раді.

 

 

Коментарі