Новини

У Чернівцях фестиваль Рівності відбудеться в онлайн-режимі

Фестиваль запланований на 26 липня.

Фото: tbo.com

Організатори заходу повідомили, що він відбудеться в онлайн-режимі.

«Нам дуже важливо, аби Фестиваль рівності, який вже має свою історію, продовжувався, розвивався, аби зачіпались важливі і не прості теми. Ми не хочемо чекати на “кращі часи”, коли ані фестивалі, ані марші не треба буде охороняти, коли все буде безпечно. І ми все робимо, аби цей час ниблизити. Ми дуже раді, що ви з нами, що ви підтримуєте. Ми розуміємо відповідальність перед учасницями та відвідувачками фестивалю, тому прийняли рішення Фестиваль рівності проводити, і на цей раз проводити онлайн», – йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці фестивалю.

Для того, щоб узяти участь у заході, необхідно  у четвер зайти на сторінку організації Insight LGBTQ NGO або на YouTube-канал, де з 17.00 відбуватимуться онлайн-лекції.

Нагадаємо, 20 липня представники політичної партії «Національний корпус» перекривали дорогу, вимагаючи заборонити проведення фестивалю Рівності у Чернівцях, зокрема мітингувальники говорили про те, щоб депутати розглянули на сесії питання заборони проведення фестивалю. Пізніше, під час брифінгу, Олексій Каспрук повідомив, що у депутатів міської ради не має таких повноважень.

 

 

Коментарі