Новини

Діалоги з Бабкіним. Про вкрадені квіти та плани на літо

Після квартирника українського музиканта, актора, автора та виконавця власних пісень Сергія Бабкіна, можна довго обговорювати емоції, слова і наспівувати улюблені композиції. Пропонуємо вашій увазі найцікавіше із розмови. Те, що особливо запам’яталося.

36 кадрів з Сюткіним

Коли мені було десь 15 років, у Харківський ККЗ «Україна» приїжджав гурт «Браво». Я готувався до цієї події, купив квитки, квіти, плівку. Домовився з другом, щоб він мене сфотографував з Валерієм Сюткіним. Щоб зробив всі 36 кадрів! Раптом щось не вийде. І от ми на концерті! Все чудово! Мрія здійснилася! Квіти поряд, я готуюся їх вручати. На якусь мить повернувся, а…. квітів немає. Бачу в натовпі, як біжить пацан з моїм букетом! Букетом – для СЮТКІНА! Звісно, я побіг за ним. Наздогнав, відібрав букет і побіг на сцену. Як домовлялися, друг зробив всі 36 кадрів Сюткіна та мене. Всі вийшли. Усі є в альбомі до цих пір.

Час на йогу та гори

Ми нечасто мандруємо. Тури під час роботи я не вважаю подорожами. Але щороку в серпні їдемо з сім’єю на відпочинок. Цього року він розпочнеться навіть раніше, в липні.  Спершу поїдемо на море, а на початку серпня – в Грузію, підемо з вчителем йоги в гори під Батумі. Разом з іншими сім’ями підемо в йога-тур. Такий формат відпочинку буде у нас вперше.  

Читайте також: Розмови про все і пісні босоніж. Як пройшов квартирник Сергія Бабкіна у Чернівцях

На замітку

І ще декілька невеличких цитат від Бабкіна.

  • Якщо перефарбувати панцир черепахи в колір зебри, хіба вона від цього стане зеброю? Завжди треба залишатися самим собою.
  • На сцені – будь артистом. За нею – звичайною людиною.
  • Найкраще місце на землі – дім. Це найпотужніше місце сили.
  • Потрібно вміти говорити не тільки «Так», але й «Ні». Якщо не вмієш, треба вчитися.  
  • Золота середина – дуже тонке поняття. Її не побачиш, але відчувати повинен.
  • Завжди будьте вдячними. Це велике мистецтво. Я вдячний за все, що в мене є.

 

Альона Чорна

 

Коментарі