Новини

Відома дата проведення Петрівського ярмарку у Чернівцях

Традиційне свято триватиме два дні

7-8 липня відбудеться міське свято «Петрівський ярмарок». Відповідне розпорядження підписав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Цього року ярмарок проведуть на вулицях Головній, Садовій, Ольги Гузар, Ольги Кобилянської, Шкільній та площах Центральній, Соборній, Пресвятої Марії (резервні вулиці: Мирона Кордуби та Братів Руснаків).

Суб’єктам господарювання, які беруть участь у Петрівському ярмарку, дозволено здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями в місцях локації об’єктів ресторанного господарства за наявності відповідних ліцензій. Заборонено реалізацію алкогольних та прохолоджуючих напоїв у скляній тарі в місцях проведення святкових заходів.

Суб’єктам господарювання доручено забезпечити належну організацію продажу товарів і послуг із святковим рекламно-інформаційним оформленням місць торгівлі, дотримання правил торговельного обслуговування населення, протипожежних та санітарних вимог. Інспекція з благоустрою при виконавчому комітеті міської ради повинна забезпечити контроль за недопущенням стихійної торгівлі на локаціях учасників заходу та проведення святкових заходів.

Головному управлінню Національної поліції в Чернівецькій області рекомендовано вжити заходи щодо забезпечення безпеки дорожнього руху та громадського порядку в місцях проведення святкових заходів, – повідомляє офіційний портал Чернівецької міської ради.

Коментарі