Новини

У Чернівцях з’явиться новий тематичний парк розваг «Світ Велетнів»

Проєкт «Світ велетнів» проходив у Києві, Львові та Ужгороді, а до Чернівців тематичний парк завітає вперше.

У Чернівцях з'явиться новий тематичний парк розваг

фото тематичного парку «Світ велетнів»

У Центрі культури та дозвілля імені Тараса Шевченка у Чернівцях 19 липня стартує проєкт «Світ Велетнів» від авторів парку світлових фігур «Lights & Dreams»

За словами організаторів проєкт ще не має аналогів у світі. Тематичний парк наповнений казковими персонажами — добрими та злими велетнями з легенди про Долину Туманів. 

Всі фігури в парку будуть рухатися за допомогою механізмів аніматроніки та сягатимуть близько 5 метрів заввишки. Крім цього аніматронні фігури навіть будуть розмовляти з гостями голосами відомих акторів, співаків та зірок шоубізнесу. 

фото тематичного парку «Світ велетнів»

Проєкт до цього вже пройшов у Києві, Львові та Ужгороді, а ось до Чернівців він завітає вперше.

«Це унікальний та цікавий досвід для відвідувачів – мати можливість не лише споглядати за композиціями, але й взаємодіяти з ними, відчути себе одним з героїв легенди, стати невіддільною частиною цієї історії», – певнить організатор виставки, засновник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Окрім анімованих фігур, для гостей парку готують й інтерактивні розваги, шоу аніматорів, програму з акторами та спілкування з відвідувачами парку.

Частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ. Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II групи до парку буде безкоштовним. Звичайний же та дитячий квиток же коштуватиме 250 та 200 гривень відповідно.

Коментарі