Новини

У Місті добра безкоштовно навчатимуть матерів шиття: як зареєструватись

Учасниць забезпечують матеріалами та обладнанням для навчання, а дітей — доглядом в Місті Добра. Жінкам з інших міст надають житло, харчування.

У Місті добра створили освітній проєкт «Мама Шиє» для одиноких матерів, випускниць інтернатів, матусь з інвалідністю та тих, що самотужки виховують дітей з інвалідністю та не можуть піти на роботу.

Про це повідомила керівниця центру Марта Левченко.

Учасниць забезпечують матеріалами та обладнанням для навчання, а дітей — доглядом в Місті Добра. Жінкам з інших міст надають житло, харчування. А дітям — нянь, 2 групи садочка й психологічну підтримку.

Якщо дитина з інвалідністю, то в час навчання мами, дитина може пройти курс реабілітації у центрі, а паліативні діти — отримати цілодобовий медичний супровід в паліативному відділенні Дім метеликів.

«Ми хочемо навчити мам шити, щоб вони могли влаштуватися на роботу або відкрити власну справу. Це дозволить їм забезпечувати себе і своїх дітей, сприяти фінансовій незалежності та покращенню життя», — говорить Марта.⁣⁣⠀

Після завершення навчання жінкам допоможуть з працевлаштуванням. Для участі потрібно заповнити анкету.

Академія стартує 15 липня⁣⁣, тривалість навчання одного потоку — 3 місяці⁣⁣. Загалом проєкт триватиме проєкту 12 місяців⁣⁣.

Нагадаємо, у хоспісі «Місто добра» доглядають важкохворих дітей. Під час сеансів каністерапії діти займаються зі спеціально навченими собаками різними активностями: складають пазли, малюють та грають у різні ігри.

Коментарі