Новини

Кінофестиваль Миколайчук OPEN вперше проведе індустрійну секцію

Вона відбудеться з 17 до 21 червня та складатиметься з серії лекцій та дискусій за участі провідних українських кінопрофесіоналів.

Кінофестиваль Миколайчук OPEN вперше проведе індустрійну секцію

Кінофестиваль Миколайчук OPEN вперше проведе індустрійну секцію

Міжнародний фестиваль глядацького кіно Миколайчук OPEN вперше проведе індустрійну секцію. Вона відбудеться у Чернівцях з 17 до 21 червня.

Секція складатиметься з серії лекцій, кейс-стаді та дискусій за участі провідних українських кінематографістів. 

Також частиною секції стане пітчинг короткометражних ігрових проєктів, який фестиваль проводить у співпраці з AMO Pictures.
у рамках програми зокрема відбудуться заходи «Українське кіно, яке ми дивитимемося завтра», «Як не продати душу ко-продюсерам», «1670 та Карлос в Україні: велика розмова про мок’юментарі» та безліч інших.

«В межах індустрійної секції фестивалю Миколайчук OPEN ми б хотіли зробити акцент на теми та події, які будуть корисні українським митцям та мисткиням. Особливо про те, як знайти фінансування саме під час війни, адже це зараз одна з найголовніших проблем кіноіндустрії», — коментує генеральний продюсер фестивалю Олексій Гладушевський. 

Усі події зможуть відвідати власники бейджів будь-якої категорії. А декілька окремих заходів будуть відкритими для всіх охочих.

Нагадаємо, цьогоріч III фестиваль глядацького кіно «Миколайчук OPEN» відбудеться з 15 по 23 червня.

Коментарі