Новини

Безкоштовна вакцинація домашніх тварин в Чернівцях: де та чиї улюбленці можуть отримати ветпослугу

Проєкт діятиме до 10 червня.

У Чернівцях безкоштовно вакцинують домашніх тварин. У пакет ветпослуг входить щеплення від сказу та інфекційних хвороб та чипування. Такий комплексний підхід допоможе вберегти улюбленця від хвороб та збільшити шанси на його повернення у родину у випадку загублення.

Про це «Шпальті» повідомили організатори.

Лікарі приймають за попереднім записом. Обмежень за кількістю домашніх тварин на одного власника немає. Першочергово послуги надаватимуться улюбленцям переселенцям.

«Профілактика поширення інфекційних хвороб, це складна та водночас важлива задача для нас. Бо проблема сказу в Україні — тільки здається не актуальною. Бо дедалі більше ветеринарів та власників стикаються з ним від Сходу до Заходу нашої країни», — каже координаторка проєктів Save Pets of Ukraine Анастасія Іваніченко.

Проєкт діятиме до 10 червня.

Отримати послуги можна за адресою: вулиця Небесної Сотні, 15, ветклініка «Пан Коцький».

Телефон: 0664439809.

Наприкінці квітня в Чернівцях на вулиці Полтавській через сказ загинув домашній собака. Через це пʼять вулиць увійшли у «зону загрози».

Спалах інфекції має декілька причин. З початку російського вторгнення кількість безпритульних тварин зросла на 60%. Також через воєнний стан профілактика сказу серед диких тварин стала надзвичайно ускладненою. Міжнародний фонд захисту тварин IFAW та українська соціальна ініціатива Save Pets of Ukraine запускають програму комплексної допомоги домашнім улюбленцям “Лапки в Безпеці”.

«Війна триває, сотні тварин стають безхатніми і потребують нашої підтримки. Save Pets of Ukraine вже не вперше стає оператором добрих проєктів. Нам важливо дбати про добробут чотирилапих. Цього разу ми прийняли рішення підтримати котиків і песиків людей, які були змушені покинути свої домівки. Тому пріоритет для безоплатної вакцинації та чипування надається саме тваринкам ВПО, які не залишили своїх улюбленців в біді», — каже старша менеджерка з КСВ Ірина Лозова.

 

 

 

Коментарі