Новини

СФК «Буковина» вдома переміг «Чернігів — ШВСМ»: у Чернівцях вперше за два роки відбувся матч з глядачами. ФОТО

Жовто-чорні здобули перемогу у домашньому матчі.

СФК «Буковина» виграв у першому домашньому матчі проти СФК «Чернігів-ШВСМ». Матч відбувся сьогодні , 30 березня, та закінчився з рахунком 4:0.

Гра відбулася в рамках 2 туру 2 етапу Першої ліги сезону 2023/24. У групі вибування футбольний клуб «Буковина» зустрівся з футбольним клубом «Чернігів-ШВСМ». На 10 хвилині першого тайму гості поля забили автогол. Гол у свої ворота забив Кирило Кривобороденко. Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь «Буковини».

На 53 хвилині зустрічі господарі поля, а саме Данило Гончарук, забив м’яч у ворота «Чернігова». Згодом на 69 хвилині Андрій Андрейчук, гравець чернівецького клубу, забив у ворота суперників. Це перший гол у кар’єрі 21-річного нападника. Вже на 80 хвилині поєдинку Андрейчук відзначився вдруге, довівши рахунок у матчі до розгромного: 4:0. Нині Буковина займає перше місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 27 очок.

Раніше ми писали, що жовто-чорні вдало стартували у весняній частині сезону, здолавши на виїзді «Діназ». Перемогу тоді здобули з рахунком 2:0.

Довідково

Свій перший домашній матч у другій половині сезону 2023/24 «Буковина» зіграла при глядача. Це вперше за два останні роки. Для відвідувачів підготували оновлений фудкорт, активності для дітей, фотозону та подарунки від клубу.

Фото Ігоря Константинюка

Коментарі