Новини

Росіяни вночі атакували об’єкти української енергосистеми

Внаслідок атаки є пошкодження інфраструктури у Дніпропетровській, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Черкаській та Чернівецькій областях. У деяких регіонах застосовані аварійні вимкнення.

Росіяни вночі атакували об'єкти української енергосистеми

фото ілюстративне

Уночі 29 березня росіяни вчергове атакували Україну, зокрема цілями варварських атак стали об’єкти української енергосистеми.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Україні потрібно більше систем ППО, щоб убезпечити критичну інфраструктуру та захистити населення. Це головний предмет розмови з нашими міжнародними партнерами», – зазначив у дописі політик.

Внаслідок атаки є пошкодження енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Черкаській та Чернівецькій областях. У деяких регіонах застосовані аварійні вимкнення.

За словами моніторингової групи, росіяни для масованої атаки застосували ракети Х-101/555, «Кинджал», «Іскандер-М»/«KN-23», «С-300»/«С-400», X-59 та «шахеди».

Всього силам ППО вдалося знищити 84 повітряні цілі. Зокрема, як повідомили в ОВА, в Чернівецькій області також фіксували збиття російських ракет.

Коментарі