Новини

Чернівецька «Буковина» на виїзді перемогла «Діназ»

Голи забили нападник Василь Палагнюк та півзахисник Іван Будняк.

Фото: СФК “Буковина”

Спортивно-футбольний клуб «Буковина» на виїзді сьогодні, 24 березня, обіграв «Діназ» із Вишгорода, що на Київщині. Гра закінчилась із рахунком 2:0.

Про це повідомляють на сторінці клубу у фейсбуку.

Фото:СФК “Буковина”

Голи забили нападник Василь Палагнюк та півзахисник Іван Будняк.

Головний тренер чернівецької «Буковини» Андрій Мельничук дав післяматчевий коментар.

«Ми розуміли, що має бути непроста гра в тактичному плані. Аналізували суперника, дивилися як вони перебудовувалися на гру у три захисники. Тож були готові до цих моментів. Десь віддали ініціативу, розраховуючи на швидкі контратаки. Психологічно футболісти трохи випали на початку матчу, але ми чудово розуміли, що буде багато емоцій та й футболісти не роботи – помиляються всі. Але найголовніше те, що ми перемогли, що команда має бійцівські якості і що є вже порозуміння між гравцями», — зазначив він.

Фото: СФК “Буковина”

Щодо новачків, за словами тренера, 11 нових футболістів – це дуже багато. Але вони Але професійно ставляться до своїх обов’язків, у кожному матчі та кожному тренуванні повністю віддаються справі.

«Так, новачкам ще не вистачає зіграності, ще багато роботи попереду, але сьогодні нашим основним завдання було досягнення позитивного результату. Ми знали, що «Діназ» має якісних виконавців, які вміють контролювати м’яч. Планували закривати їх високим пресингом і, зрештою, вдалося взяти гру під контроль. Вдячний хлопцям за виконану роботу. У кожному матчі маємо завдання перемагати!» –  зазначив Мельничук 

Фото СФК «Буковина»

 

Коментарі