Афіша, Новини

У Чернівцях вперше відкриється парк світлових фігур «Lights & Dreams»

Частину коштів з продажу квитків передадуть на допомогу ЗСУ.

Фото надали у пресслужбі ЧМР

5 квітня в Чернівецькому парку імені Тараса Шевченка відкриється проект світового масштабу «Lights & Dreams». В Чернівцях його реалізують вперше.

Про це повідомили у пресслужбі Чернівецькій міській раді.

На відвідувачів чекає тематичний парк ілюмінацій і масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає до семи метрів заввишки. За словами організаторів, всі фігури виготовлені вручну з 50 000 ліхтариків, натурального шовку та спеціальних led-ламп.

 «Зараз кожен з нас потребує розради та позитивних емоцій. Ми віримо, що цей проект допоможе відвідувачам хоча б на деякий час їх отримати.  Запрошуємо всіх бажаючих поринути в атмосферу чарівного світу, де трапляються дива та здійснюються мрії! А також провести час з родиною, зробити яскраві фото та отримати незабутні враження»,- каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Придбати квитки можна на офіційному сайті Lights & Dreams або у касі парку Шевченко. Вхід представникам ЗСУ та інвалідам I-II категорії безкоштовний. Частина коштів з продажу квитків піде на допомогу ЗСУ. Вартість квитка для дорослих — 200 гривень, а для дітей віком 3-14 років 150 гривень.

Проєкт реалізують у парку імені Шевченка, що за адресою: вулиця Садова, 1А. Працюватимуть щодня з 20:00-22:30

Довідково 

Використані у проєкті ліхтарики не споживають багато світла, 20 квт на годину, та працюють в енергозберігальному режимі. Окрім ілюмінацій, парк пропонує всім відвідувачам інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, театралізовані виступи акторів, стилізовані фотозони, прохолоджувальні напої та багато іншого.

Фото надали у пресслужбі Чернівецької міської ради

 

Коментарі