Новини

В Україні покажуть виправлену версію церемонії «Оскар» до якої повернули «20 днів у Маріуполі»

Покажуть телеверсію на каналі Суспільне Культура 22 березня.

Фото: REUTERS/Mike Blake

Виправлену міжнародну телеверсію Церемонії вручення нагород премії «Оскар» Суспільне Культура покаже у п’ятницю, 22 березня, о 20:00. Організатори повернули нагородження фільму «20 днів у Маріуполі» та промову режисера Мстислава Чернова.

Про це повідомляє Суспільне Культура.

Після звернення Суспільного Мовлення, а також Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Американська кіноакадемія доповнила міжнародну скорочену телеверсію. А компанія Disney, яка займається міжнародним ліцензуванням шоу, — надіслала оновлену скорочену версію телеканалам-трансляторам у всьому світі.

«Ця перемога команди Мстислава Чернова має велике значення не лише для української кіноіндустрії, а й для всіх українців — зрештою, саме це ми побачили у тисячах відгуків у соціальних мережах. Ефект цієї події на міжнародній арені, безумовно, буде потужним і тривалим, ця перемога і потужна промова Мстислава Чернова вже посіла своє почесне місце в історії кіномистецтва», — сказав виконавчий продюсер телеканалу Суспільне Культура Лук’ян Галкін.

Коментарі