Афіша, Новини

У Чернівцях відбудеться публічна зустріч-дискусія зі Святославом Вакарчуком

Під час зустрічі говоритимуть про ключові виклики, які стоять перед країною та суспільством на третій рік повномасштабного вторгнення. 

У Чернівцях 20 березня відбудеться публічна дискусія з культовим музикантом і громадським діячем Святославом Вакарчуком.

Про це «Шпальті» повідомила чернівецька журналістка Лілія Шутяк.

Під час зустрічі говоритимуть про ключові виклики, які стоять перед країною та суспільством на третій рік повномасштабного вторгнення. Також обговорять важливість збереження єдності заради спільної мети і здатність «не втомлюватися», поспілкуються про громадянське лідерство і волонтерство.

«Поговоримо про те, як культура може служити своїй країні у найважливіший момент історії, зокрема й для промоції України в світі. Про важливість формування єдиної політичної нації, яка водночас зберігає все багатство етнічної й культурної різноманітності, про співпрацю з нашими сусідами в Центральній Європі та роль громадянського суспільства в прискоренні євроінтеграції», — зазначили у анонсі події. 

Модеруватиме зустріч письменник Андрій Любка. Публічна дискусія розпочнеться о 15:00, а проведуть її у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука, що за адресою: Головна, 140. Вхід вільний. Реєстрація на зустріч обов’язкова.

Довідково

Подія відбувається у рамках проєкту «Посилення міжетнічного діалогу для забезпечення стійкості та верховенства права в Україні, як основи для повоєнної відбудови країни та зміцнення добросусідства у Центральній Європі заради європейської і євроатлантичної інтеграції України», який реалізовує Інститут центральноєвропейської стратегії за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Коментарі