Афіша, Новини

Покажуть фільм «Готові до спротиву. 107 бригада»: у Чернівцях тривають «Дні кіно від ТРО»

У межах проєкту презентують фотовиставку «Довжиною у війну». Це виставка репортажних світлин на воєнну тематику військовослужбовців ЗСУ. 

Завтра, 17 березня, о 12:00 у кіноконцертній залі «Чернівці» презентують фільм «Готові до спротиву. 107 бригада». Вхід вільний.

Про це повідомляє пресслужба Центру Миколайчука.

Показ фільму відбудеться у рамках заходу «Дні кіно від ТРО». Стрічку «Готові до спротиву. 107 бригада» знімали чернівецький журналіст Микола Кобилюк з режисером і військовослужбовцем Олександром Ткачуком. Також над нею працював Ахтем Сеітаблаєв.

Окрім цього, у межах проєкту – презентують фотовиставку«Довжиною у війну». Це виставка репортажних світлин на воєнну тематику військовослужбовців ЗСУ – начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони ЗСУ полковника Олексія Дмитрашківського та фотографа, молодшого сержанта Олега Пальчика.

Довідково

«Дні кіно від ТРО» – це всеукраїнський тур команди «ТРО Медіа» із презентацією документальних фільмів та історій, а також фотовиставки, що створені військовослужбовцями служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.

Коментарі