Афіша, Новини

У Чернівцях покажуть фільм за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна «Я, «Побєда» і Берлін»

Стрічка занурює глядача в атмосферу 90-х — епоху молодості Кузьми: музику, картатий кричущий стиль та романтичні сподівання молоді. Особливістю фільму є культова музика Скрябіна. 

Кадр зі зйомок фільму «Я, «Побєда» і Берлін»

У Чернівцях покажуть стрічку «Я, «Побєда» і Берлін», що створили за мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка.

Про це повідомляє пресслужба Культурно-мистецького центру імені Івана Миколайчука.

Відомо, що сьогодні, 14 березня, у всеукраїнський кінопрокат вийшов фільм «Я, «Побєда» і Берлін». Українські виконавці записали 16 кавер-версій хітів українського музиканта Кузьми Скрябіна.

«Усі вони склали унікальний саундтрек художнього фільму “Я, “Побєда” і Берлін”. Стрічка занурює глядача в атмосферу 90-х — епоху молодості Кузьми: музику, картатий кричущий стиль та романтичні сподівання молоді. Особливою родзинкою картини є культова музика Скрябіна», — йдеться у повідомленні.

 

Кадр зі зйомок фільму «Я, «Побєда» і Берлін»

 

Сюжет

Звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Там він хоче обміняти раритетну автівку на шестисотий «Мерседес» у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту — обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло — усе пішло шкереберть.

Де та коли можна переглянути стрічку? 

У Центрі Миколайчука, що за адресою: Головна, 140, фільм покажуть 15, 16 та 17 березня. У Кіноконцертній залі «Чернівці» стрічку демонструватимуть 16, 17, 28, 29, 30 та 31 березня.

Читайте також: «Я, “Побєда” і Берлін»: фільм за повістю Кузьми Скрябіна. Чим стрічка вразить глядачів

Коментарі