Новини

Реєстрація на НМТ-2024 розпочнеться 14 березня

Реєстрація триватиме до 11 квітня включно.

Фото ілюстративне, GettyImages), Василина Копитко

Реєстрація на національний мультипредметний тест (НМТ) у 2024 році розпочнеться завтра, 14 березня.

Про це повідомляють на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. 

За інформацією пресслужби, 14 березня о 9:00 розпочнеться реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті, яка триватиме до 11 квітня включно.

«Український центр оцінювання якості освіти забезпечить реєстрацію в безпаперовій формі. Щоб зареєструватися для участі в НМТ, потенційному вступникові / потенційній вступниці потрібно буде за допомоги спеціального сервісу, розміщеного на вебсайті УЦОЯО, самостійно створити персональний кабінет», – ідеться в повідомленні відомства.

Українські випускники шкіл, які тимчасово живуть і навчаються за кордоном, наприкінці навчального року зможуть скласти національний мультимедійний тест у 28 країнах.

З деталями реєстрації можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, НМТ у 2024 році передбачатиме три обов’язкових предмети (українська мова, математика та історія України 16-21 століть) та один на вибір абітурієнта (іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська), біологія, фізика та хімія, українська література та географія). Тестування відбуватиметься під час основних (14 травня – 25 червня) та додаткових сесій (11-19 липня).

 

Коментарі