Новини

У ГУР повідомили, що зламали сервери російського міноборони

За словами розвідників, тепер вони володіють програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке використовувало мо рф, а також масивом секретної службової документації.

У ГУР повідомили, що «зламали» сервери російського міноборони

фото ілюстративне / ГУР

Кіберфахівці Головного управління розвідки влаштували масштабну DDoS-атаку на сервери міноборони рф. У результаті вони отримали доступ до шифрування цифрового забезпечення та секретної службової інформації ворога, пише ГУР.

За словами фахівців, тепер українська спецслужба володіє програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке використовував противник, та секретними документами російського міністерства. 

«Йдеться про накази, звіти, розпорядження, доповіді та інші документи, які циркулювали між >2000 структурних одиниць силового відомства росії», – пише ГУР. 

Розвідники додали, що ця інформація дозволить встановити повну будову системи російського міністерства оборони. Зокрема, у розпорядженні розвідки опинилася службова документація заступника міністра оборони рф.

Нагадаємо, «Шпальта» також писала, що на Авдіївському напрямку ситуація стабілізується, проте армія РФ має локальні успіхи.

Коментарі