Новини

Чернівецькі лучники перемогли на чемпіонаті Європи

У хорватському місті Вараждині, у складі збірної України буковинські спортсмени посіли перші місця серед чоловіків та юніорок.

Чернівецькі лучники перемогли на чемпіонаті Європи

фото ілюстративне / World Archery

Чернівецькі лучники у складі збірної України здобули нагороди чемпіонату Європи серед дорослих та юніорів, що відбулись у місті Вараждині у Хорватії.

Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Чернівецької міської ради. 

У командному заліку серед чоловіків переможцями стали Віктор Рубан з Харкова, Михайло Усач з Рівненщини та буковинець Іван Кожокарь. На шляху до «золота» вони здолали представників Словаччини та Італії.

Львів’янка Дзвенислава Чернік, сум’янка Дарія Коваль та чернівчанка Ольга Чеботаренко стали чемпіонками Європи у командному заліку серед юніорок. Вони здолали лучниць із Хорватії та Італії.

Також команда українських юніорів повернулась зі змагань зі «сріблом». Українці у складі чернівчанина Івана Романюка, Олега Драбіка та Костянтина Ваксмана зі Львова на шляху до фіналу перемогли команди з Румунії та Італії. Але фіналі українці поступилися ізраїльським лучникам.

Нагадаємо, нещодавно Шпальта розповідала, що команда з Чернівців здобула дві перемоги на етапі Вищої юнацької баскетбольної ліги.

Коментарі