Новини

Забезпечення реабілітації в Чернівцях: де та як отримати медичні послуги

Аби пройти реабілітацію у лікувальних закладах Чернівців, необхідно мати направлення від сімейного лікаря, терапевта або педіатра.

У Чернівцях можна отримати безкоштовні послуги з реабілітації. Про це нагадує Управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

У Центральній міській клінічній лікарні, що за адресою: вул. Головна, 100, працює відділення медичної реабілітації. Тут надають стаціонарну реабілітаційну допомогу для дорослих з ураженням нервової системи та опорно-рухового апарату.

У Міській поліклініці №1, що за адресою: вул. Шептицького, 20, надають кардіореспіраторну, опорно-рухову, неврологічну, післятравматичну та психологічну реабілітацію.

У Міській поліклініці №2 можна отримати реабілітаційну допомогу в амбулаторних умовах. Тут є сучасне обладнання для фізичної терапії, ерготерапії, лікувального масажу та інших процедур.

Що стосується реабілітації дітей, то її можна пройти у КНП «Міська дитяча поліклініка».

«Для отримання реабілітаційних послуг у лікувальних закладах Чернівців необхідно мати направлення від сімейного лікаря, терапевта або педіатра. Послуги з реабілітації надають безкоштовно, відповідно до Програми медичних гарантій та договорів із Національною службою здоров’я України», – нагадують в Управлінні охорони здоров’я.

Софія Король, студентка 4 курсу ЧНУ, спеціальність «Журналістика»

Коментарі