Новини

У Чернівцях відбудеться зустріч із журналістом Олександром Зінченком

Під час зустрічі говоритимуть про наслідки розпаду СРСР для всього світу та роль у цьому українців, шлях України до здобуття незалежности, чому всі спроби росії відновити імперію зла приречені на провал, а також про перспективи нашої країни щодо вступу до ЄС і НАТО та вплив на ці процеси країн-сусідів. 

зустріч

Ілюстрацію надала Лілія Шутяк

У Чернівцях 16 лютого о 18:00 відбудеться публічна зустріч-дискусія з істориком, публіцистом, автором програм «Суспільного мовлення», співзасновником ресурсу про українську історію «Історична правда» Олександром Зінченком.

Про це «Шпальті» повідомила модераторка зустрічі Лілія Шутяк.

«Під час події ми поговоримо про наслідки розпаду СРСР для всього світу та роль у цьому українців, шлях України до здобуття незалежности, чому всі спроби росії відновити імперію зла приречені на провал, а також про перспективи нашої країни щодо вступу до ЄС і НАТО та вплив на ці процеси країн-сусідів», – ідеться у повідомленні.

Захід проведуть на сцені-майстерні Чернівецького драмтеатру, що за адресою: вул. Лесі Українки, 9. Реєстрація на зустріч обов’язкова.

Після зустрічі буде Q&A-сесія, під час якої можна буде поспілкуватися з автором, придбати книжку «Як українці зруйнували імперію зла» та отримати автограф. Це одна з серії подій, які відбуватимуться впродовж цього року в трьох містах України: Чернівцях, Ужгороді та Одесі.

Довідково 

Подія відбувається у рамках проєкту «Посилення міжетнічного діалогу для забезпечення стійкости та верховенства права в Україні як основи для повоєнної відбудови країни та зміцнення добросусідства у Центральній Європі заради європейської і євроатлантичної інтеграції України», який реалізовує Інститут центральноєвропейської стратегії за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Коментарі