Новини

Повна версія гри про оператора дрона ЗСУ вийде наприкінці лютого

Гру створювали для того, щоб збирати кошти для українських благодійних організацій.

Фото: Death From Above/Steam

Студія «Rockodile» та компанія «Lesser Evil» анонсували вихід повної версії гри Death From Above про українського оператора дронів. Її реліз відбудеться 22 лютого – до другої річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Про це вони розповіли в X, пише «Суспільне Культура».

Суть гри 

Користувач або користувачка грає за оператора дрона ЗСУ. Перебуваючи в тилу ворога, він чи вона має знаходити та знищувати техніку, відновлювати лінії зв’язку та повертати викрадене обладнання, маючи із собою лише пульт.

Сам реліз відбувся ще в травні 2023 року, але гра перебувала в «дочасному доступі» і мала лише дві місії, два типи ворогів і ворожих транспортних засобів та один тип безпілотника.

Оновлення 1.0 має нові місії, завершений сюжет, новий ігровий режим, досягнення, локалізації та інші функції.

У дочасному доступі на платформі «Steam» гра перебувала дев’ять місяців та отримала рейтинг 96/100 на основі 260 відгуків.

У Death From Above можна пограти декількома мовами, зокрема англійською, французькою, білоруською, грузинською, а також кримськотатарською. Розробники показали новий трейлер.

Вони одразу заявляли, що гру створювали для того, щоб збирати кошти для українських благодійних організацій. Поки вона була у дочасному доступі, вдалося задонатити понад 10 тисяч євро.

Нині проєкт перераховує 30 % від прибутку, а після компенсації витрат на розробку та випуск ця частка збільшиться до 70 %.

Коментарі